Гледайте новия видеоклип на АНТИФРИЗ „Мамо, мамо“

След изминалата изключително успешна година за групата, Антифриз не спират да изненадват феновете си с ново съдържание.

„Мамо, мамо“ е най-новото музикално видео на Антифриз след „Две напред, две назад“. Парчето е четвъртият сингъл от втория им албум „Кръчма“. Премиерата беше вчера, неслучайно ден след поредните политически избори у нас.

Песента е написана за непредвидените обрати в живота на всеки човек. Самият стил е смесица от реге, ска, пънк, метъл и народно. Естествено, както е и натурално за Антифриз, „Мамо, мамо“ завършва с политически некоректна нотка. Зарко, фронтмен на групата, разказва: „В песента се пее за това, че не винаги нещата се случват както сме ги планирали. Трябва да приемем, че това понякога е и за наше добро. Когато нищо не сработва, но си известен, винаги можеш да станеш народен представител.“

„Клипа на тази песен все едно е правена от петокласник. Не можеш да надраскаш с маркер някакви нелепици и да ги наречеш видеоклип. Тия момчета или трябва да спрат да се занимават, или вие да спрете да ги публикувате!“ – коментар на трола под статията.

Както е типично за Антифриз, те никога не си почиват. Групата е на концертна обиколка из страната – предстоят следните дати:
07.04.23 – Бургас, Bar Alive
08.04.23 – Варна, Хале 3
28.04.23 – Севлиево, Клуб Театър
29.04.23 – Русе, Max Club
20.05.23 – Пловдив, Under City